+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Tabara de vara “Ferias em Movimento”
bottom

July 17, 2011 | In: , ,

Ferias em Movimento (lb.romana Vacante in Miscare) este unul din programele Carpe Diem care se desfasoara pe timpul verii. Este un fel de tabara de vara unde parintii care lucreaza isi pot lasa copiii. Taxa de participare este de 35euro/luna. Activitatea se desfasoara de luni pana vineri intre orele 10-17:30 in perioada 4iulie-1septembrie 2011La Ferias em Movimento pot participa copii intre 3-6ani si 7-12ani. Copiii intre 7-12ani vor putea veni la tabara pana in septembrie, in schimb ceilalti pot veni doar pana la inceputul lui august.

In aceasta tabara de vara ne preocupam sa le oferim copiilor un program cat mai divers. Dorim sa punem accent pe dezvoltarea lor artistica, fizica si spirituala. Dintre activitatile propuse pot sa enumar: dimineti sportive, ore de desen si lucru manual, jocuri educative etc. Flexibilitate este cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie aceasta tabara. Eu, alaturi de ceilalti coordonatori le oferim saptamanal copiilor un fel de programa dupa care lucram. Dar, acest program este flexibil putand fi modificat in functie de diverse circumstante. De obicei o saptamana de lucru arata astfel: 2 zile – sporturi acvatice la piscina, 1 zi desen si lucru manual, 1 zi vizite, 1 zi educatie fizica.

Programul are loc in asociatia propriu-zisa, in diverse locuri din sat (terenul de sport Cabeca Gorda, terenul de fotbal din Cabeca Gorda, padurea Mata, etc) sau in Beja la piscina Municipala.

 

 

 

Mesajele sunt inchise.