+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
La a treia editie a Banat Model United Nations vor avea loc in premiera simulari ale organismelor UE
bottom

April 11, 2013 | In: ,


Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Banat vă aşteaptă la o manifestare de zile mari cu ocazia celei de-a treia ediţii a Banat Model United Nations (BMUN), care va avea loc între 26-28 aprilie 2013 în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Aceasta reprezintă o oportunitate dedicată în special studenților dornici să iși îmbunătățească competențele profesionale privind comunicarea, discursul public, persuasiunea, concomitent cu deprinderea cunoștiințelor despre instituțiile, relațiile și dreptul internațional.

De-a lungul timpului, la aceste evenimente au participat studenți din toate colțurile țării și din străinătate, profesori cât și personalități publice recunoscute în mediul academic şi diplomatic.  Anul 2013 se anunță a fi unul promițător referitor la organizarea celei de-a treia ediții, care aduce în prim plan ca și temă centrală dezvoltarea sustenabilă: „Sustainable development, as a responsibility to future generations”. Această temă va reprezenta un subiect de dezbatere în cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate; Consiliul Economic și Social; și  Consiliul European.

Proiectul urmăreşte familiarizarea participanţilor cu procedurile şi procesele decizionale specifice organismelor ONU și UE. De asemenea, se doreşte crearea unui mediu propice dezvoltării personale şi aptitudinilor practice, care nu sunt suficient exersate în cadrul academic. Sunt așteptați și de data aceasta, o nouă generație de studenți dornici de o nouă experiență precum și invitați de seamă ai mediului academic, economic și diplomatic.

În această ordine de idei, participanţii vor avea şansa să înţeleagă ce presupune activitatea de diplomat, confruntându-se cu situații în care îşi vor exersa abilităţile de negociere, persuasiune şi lucru în echipă.

Contact:

Pentru mai multe detalii şi înscriere accesaţi www.banat.unyouth.ro

 

http://www.voluntar-timisoara.ro/timisoara-se-transforma-pentru-trei-zile-in-new-york/afis-bmun-2013_net/ ‎

Mesajele sunt inchise.