+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
“Tools for life”, proiect SEV in Franta
bottom

October 5, 2011 | In: , ,


Organizatia Concordia Aquitaine din Franta cauta 1 voluntar pentru proiectul “Tools for life”. Pentru acest proiect se poate aplica pana in data de 19.10.2011. Proiectul dureaza 1 an de zile si va incepe in 01.02.2012.

Pentru a se putea integra in acest proiect, voluntarii trebuie sa aiba abilitati in ceea ce priveste lucrul manual. De asemenea el/ea va trebui sa stie sa invete pe alte persoane lucruri legate de lucrul manual. Voluntarul va lucra cu copii, adolescenti sau cu adulti.

El/ea va imparti casa cu alti 3-4 voluntari, si va lua parte la activitatile organizate de Concordia Aquitaine. Va lua parte la workcampuri, dezbateri publice, forumuri,etc.

Cerinte foarte importante pentru un viitor voluntar este sa fie motivat si sa aibe o minte deschisa.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Franta este 2010-FR-90 si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro. Daca sunteti interesati de acest proiect va rugam sa trimiteti un mail la una din adresele mentionate, iar noi va vom trimite formularul standard care va trebui sa fie trimis la Concordia Aquitaine. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare puteti scrie direct la organizatia gazda pe adresa de email cd.aquitaine@concordia.fr

 

 

Mesajele sunt inchise.