+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Training International Award for Young People
bottom

July 7, 2011 | In: , , ,

Locul de desfasurare: Fundatia Student Plus, B-dul Take Ionescu 40, Timisoara

Perioada: 19 -20 iulie 2011, orele 9.30-16.00

Cu cei peste 50 de ani de existenta, Programul International Award for Young People este unul dintre cele mai  longevive programe de dezvoltare personala pentru tineri.  The International Award for Young People s-a nascut in Marea Britanie cu scopul de a-i invata pe tinerii cu varste intre 15 si 25 de ani deprinderi sanatoase de viata si, implicit, a-i tine “out of trouble”.

 

Fundatia Student Plus este operator acreditat pentru programul International Award inca din anul 2008 si echipa este increzatoare in calitatea programului si a eficientei pe care o are in echiparea si formarea tinerilor.

Mai multe informatii despre program pot fi accesate pe site-ul Student Plus

http://www.studentplus.ro/?id=award&lang=ro

 

In zilele de 19 iulie si 20 iulie, la sediul Student Plus va avea loc un training sustinut de 2 traineri International Award din Brasov pentru viitorii mentori si lideri ai programului in Timisoara. Numarul de participanti va fi de 15.  Intrucat ne dorim ca acest program sa fie deschis pentru comunitate, vor fi acceptati la training, atat voluntari cu experienta in programe de dezvoltare personala, cat si persoane fara experienta, de toate varstele, dar care sunt motivate sa activeze ca mentori in program.  Persoanele interesate sa participe la training pe intreaga durata(marti si miercuri)  si sa se implice in acest program sunt rugate sa transmita un CV si/sau scrisoare de intentie pe adresa: office@voluntar-timisoara.ro cu mentiunea Participare training International Award”

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.