+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Traininguri destinate dezvoltării organizațiilor de tineret/studențești din Timișoara
bottom

October 20, 2016 | In: , , ,

training_ongInstitutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor – IRDT organizează în perioada următoare de timp o serie de 3 traininguri destinate dezvoltării organizațiilor de tineret/studențești din Timișoara. Locaţia de desfăşurare a trainingurilor va fi la INCUBOXX (Calea Circumvalaţiunii nr. 2-4) iar participarea este gratuită.
Înscrierea se face completând formularul de înscriere.
22-23 octombrie – Project Management  (termen limita de înscriere: vineri, 21 octombrie ora 13:00)
Proiectele sunt principala unealtă folosită de organizaţiile nonguvernamentale pentru a produce schimbare, pentru a susţine dezvoltarea comunitară. De aceea în cadrul workshop-ului de project management vom aborda diferite aspecte ale coordonării de proiecte: rolul proiectelor, cum dezvoltăm şi scriem un proiect, cum coordonăm eficient un proiect şi echipa din jurul acestuia. cum evaluăm şi monitorizăm un proiect. Workshop-ul va fi dezvoltat folosind metode ale educaţiei nonformale şi se bazează pe participarea activă a celor care vor lua parte.
29-30 octombrie – Managementul Voluntarilor (termen limita de înscriere: miercuri, 26 octombrie ora 23:59)
Va aborda teme precum: legislaţia în domeniul voluntariatului în România, diferite tipuri de voluntariat, cum atragem voluntari în organizaţie, cum planificăm, implementăm, ghidăm şi evaluăm procesul de învăţare a unui voluntar. Workshop-ul va fi dezvoltat folosind metode ale educaţiei nonformale şi se bazează pe participarea activă a celor care vor lua parte.
5-6 noiembrie – Dezvoltare Organizaţională  (termen limita de înscriere: miercuri, 2 noiembrie ora 23:59)
Va aborda teme precum: managementul strategic al unui ONG de tineret, structura unei strategii pentru dezvoltarea organizaţiei, obiective strategice, analiza organizaţiei, plan de acţiune şi definirea valorilor organizaţiei. Workshop-ul va fi dezvoltat folosind metode ale educaţiei nonformale şi se bazează pe participarea activă a celor care vor lua parte.
Trainingurile vor fi sustinute de Mirela LUPU, lucrator de tineret la Fundatia Județeană pentru Tineret Timiș, avand o exeriență bogată în domeniul tineretului la nivel național și internațional.
Alte informații referitoare la agenda evenimentelor vor fi trimise ulterior procesului de selectie.
  • Tags:

Mesajele sunt inchise.