+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Voluntar pentru Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT
bottom

May 20, 2015 | In: , ,

TESZT_LogoTeatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara deschide sesiunea de înscrieri în programul de voluntariat dedicat celei de-a opta ediții a Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT, ce urmează să se desfășoare în perioada 23 – 30 mai 2015.
Organizatorii Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT lansează un apel către toți cei dornici să testeze viața în culisele unui festival de renume internațional, alături de voluntari din edițiile precedente, de echipa teatrului, trupe participante și invitați.
Festivalul TESZT prilejuiește întâlniri între actori, directori de teatre și de festivaluri, oameni de teatru, critici, generația nouă a artiștilor și public. În timpul liber, voluntarii vor putea viziona gratuit spectacole din Croația, Muntenegru, Ungaria, Serbia, Slovenia și România.
Așadar, cunoscătorii uneia dintre limbile engleză, maghiară sau sârbă pot trimite și cere detalii prin poșta electronică, la adresa laura.gutu@tm-t.ro sau telefonic, la 0758 034 407.

Iată detalii:

În funcție de CV-ul, preferințele și disponibilitatea fiecăruia, vom semna contract de voluntariat pentru cât mai multe dintre următoarele responsabilități:

  •  Supravegherea standului de carte din cadrul festivalului – zilnic
  • Întocmirea mapelor de protocol pentru invitați, trupe  – vineri 22 mai-seara, sâmbătă dimineață și când mai este nevoie
  • Informarea invitaților și publicului despre evenimentele Festivalului TESZT- pe tot parcursul festivalului
  • Realizarea de materiale foto în vederea promovării TESZT – pe toată durata festivalului, la spectacole și în cadrul programului TESZT OFF (vedeți ataștat
  • Întocmirea mapelor de presă – vineri, sâmbătă, zilnic – la nevoie
  • Distribuirea mapelor de presă și a altor materiale promoționale (flyere, afișe, etc) – mereu; în spec. înaintea reprezentațiilor
  • Organizarea, supravegherea meselor de protocol – înainte de ultimul spectacol și după
  • Plasarea spectatorilor la locurile din sala de spectacol – înainte de spectacol
  • Distribuirea căștilor pentru traducere și adunarea lor la finalul spectacolului. – înainte de spectacol, în schimbul cărții de identitate a spectatorului. După spectacol – recuperarea tuturor căștilor.

Menționez că celor care își dedică cel puțin 6 ore voluntariatului, le asigurăm masa de prânz. De asemenea, pe baza badge-ului de voluntar și în funcție de programul stabilit și de locurile disponibile, veți avea acces gratuit la spectacole. Aștept așadar cât mai curând cv-urile (neapărat cu număr de telefon) si preferințele voastre privind activitățile și timpul de care dispuneți.

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.