+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Voluntariat in Polonia
bottom

January 16, 2014 | In: , ,

277051_212945428765404_1595061426_nDragii nostri tineri voluntari, vă propunem un proiect EVS in Polonia. Un stagiu de voluntariat european intr-un proiect al organizatiei Europejskie Forum Młodzieży (EFM) care deruleaza astfel de proiecte inca din 2001. Organizatia poloneza are parteneriate cu municipalitatea oferind servicii de voluntariat pentru Social Help Centre. Voluntarii vor fi cazati intr-un orasel mic din Polonia, Bystrzyca Kłodzka care este considerata o zona turistica.

Ce vor avea de facut voluntarii in Polonia ?

  • Activitati de educatie non formala
  •  Sa participe la ‘EuroWeek’ camps un eveniment care are loc lunar (subiecte- stereotipuri, UE, tarile din care provin voluntarii)
  • House for old people este o alta activitate. Voluntarii vor juca bingo si alte jocuri cu persoane in varsta
  • Promovare SEV printre tinerii polonezi si consilierea celor care doresc un stagiu de voluntariat european
  • Organizarea de evenimente care au ca scop promovarea tolerantei, importantei diversitatii culturale, campanii de informare europeană, seri multiculturale

 Pentru cei care doriti sa aplicati vă sfătuim să o faceți cat mai repede deorece termenul limită de trimitere a aplicației este 20 ianuarie.

Va reamintim ca puteti gasi informatii privind documente pentru aplicare pe site-ul nostru aici http://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes !!!

 

 

Mesajele sunt inchise.