+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Voluntariat la Bruxelles
bottom

February 24, 2011 | In: ,

Asbl Joseph Swinnen organizatie din Bruxelles, Belgia cauta voluntari pe o perioada de 1 an (septembrie 2011-septembrie 2012). Deadline-ul pentru aplicatie este 28 februarie.

Activitati propuse pentru voluntar:

– Voluntarul va face parte dintr-un grup pentru copii.  El/ea va lua parte la activitatile grupului: suport scolar, workshopuri creative si expresive, alte activitati recreative, excursii, tabere pe timpul verii, munca administrativa. Va avea si posibilitatea de a ajuta in gradinita.

– Va fi liber sa isi creeze propriile sale proiecte, in concordanta cu propriile sale talente sau interese. Ex: muzica, sport, arta

–  Va avea posibilitatea sa ajute alte grupuri din centru. Ex: Women grup – prin animatii voluntarii isi vor prezenta propria tara sau sa organizeze excursii.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei din Belgia este 2008-BEFR-11, si il gasiti in baza de date a organizatiilor acreditate SEV din Europahttp://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresele de mail office@voluntar-timisoara.ro si office@studentplus.ro

Mesajele sunt inchise.