+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Voluntarii din Timiş vor fi premiaţi la Gala proiectelor pentru tineret
bottom

November 25, 2011 | In: , , ,

Voluntarii din Timiş vor fi premiaţi la Gala proiectelor pentru tineret. Evenimentul are loc în 25-26 noiembrie la Casa Tineretului din Timişoara şi este organizat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş.

Gala Proiectelor pentru Tineret are ca scop promovarea exemplelor de bună practică în ceea ce priveşte activităţile, programele şi proiectele adresate tinerilor din judeţul Timiş, desfăşurate de către organizaţii neguvernamentale pentru tineret sau licee din judeţ în anul 2011, prin recunoaşterea performanţelor şi premierea acestora.Activitatea tinerilor va fi prezentată vineri, 25 noiembrie, în cadrul Târgului Proiectelor pentru tineret. Aproximativ 20 de organizaţii neguvernamentale din Timiş pot fi vizitate la standurile special amenajate, între orele 11-17. Premierea celor mai bune proiecte şi a celor mai activi voluntari va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 15. Au fost depuse 26 de aplicaţii, pe mai multe categorii premiate.Proiectele depuse au fost jurizate de o comisie formată din reprezentanţi ai autorităţilor locale, instituţiilor culturale şi ai societăţii civile.

  • Tags:


1 Mesaj to Voluntarii din Timiş vor fi premiaţi la Gala proiectelor pentru tineret

Avatar

Sule

March 21st, 2012 at 1:58 am

eu apreciez itiiiatnva acestui site dar mi se pare cel putin naiv modul in care se adreseaza intrebarile si mai ales faptul ca sunt lipsite de un spirit critic. Doamna asta este din 1993 !!!! in cadrul unei institutii care abia mai respira, activitatea DJT-ului traieste de azi pe maine.Cum credeti / sau cum o vedeti d-voastra pe aceasta doamna in postura de a motiva sau impulsiona tinerii sa se implice in actiuni de voluntariat? Care sunt succesele astea de care pomeneste, eu nu stiu.Cum poate d-ei dupa atata timp si atatea schimbari de generatii, sa poata pretinde ca e un lucrator de tineret? Care sunt nevoile tinerilor din ziua de azi si ce programe ati dezvoltat sa intampinati aceste pb? Iata o intrebare legitima!! Rezultatul, e un oras in care alternativele pt tineri sunt foarte putine, activitati extra-scolare la fel, munca in ONG-uri ioc. E trist si deprimant sa ma uit la acest inteviu. Fara schimbare si fara performanta la nivelul acestui tip de institutii, pierdem potentialul multor tineri grozavi din Botosani.