+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Volunteers rock the world!!!!!!!!!
bottom

January 20, 2011 | In: , ,

Maine, vineri 21 ianuarie la ora 17 Fundatia Student Plus Timisoara (BV.Tke Ionescu 40) va asteapta la un training de multiculturalism in care actorii principali vor fi cei patru voluntari EVS sositi saptamana trecuta.

Fiecare dintre ei vor prezenta invitatilor, tarile lor de origine intr-o maniera care sa evite folosirea cliseelor. Ophelia si  Luare vor vorbi despre multiculturalism si diversitatea Frantei in general si a Parisului in special ( orasul natal al Opheliei). Ne vor arata imagini cu tinerii Parisului care dupa cum spun ele “look strange” si deasemenea vom face o calatorie imaginara in Britania o regiune a Frantei din care este originara Laure.

Thekla voluntara din Italia va prezenta tara ei ca  una plina de superstitii, ne va servi cu tiramisu facut ca la mama ei acasa si ne va prezenta cantece populare din S Italiei.

Thorbergur a pregatit pentru maine o serie de imagini care ne vor duce intr-o calatorie imaginara in Islanda, tara lui natala. Apoi va avea o prezentare interesanta despre primarul capitalei Islandei, care a fost un faimos comic si a reusit sa scape tara de coruptie.

Va asteptam si pe voi sa auziti si sa vedeti poate si altceva decat ce stiati despre Franta, Italia si islanda si ii veti putea  cunoaste pe Ophelia, Laure, Thekla si Thorbergur.

  • Tags:

Mesajele sunt inchise.