+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Voteaza Generatia “POT” in Tara lui Andrei – proiect al organizatiei Dreams for Life
bottom

May 2, 2014 | In: ,

generatia_pot

Ai vrea ca în România tinerii să aibă mai multă PUTERE? Puterea de a-și urma visele și de a produce o schimbare pozitivă în jur. Ai vrea ca tinerii să aibă mai mult OPTIMISM și sa creadă mai mult în ei? Ai vrea ca TINERII să fie schimbarea pe care vrem să o vedem în România?

Noi suntem tinerii acestei țări. Mulți ne-au numit generația de sacrificiu, generația ratată sau generația care pleacă din țară. Noi, cei de la Dreams for Life avem o altă părere. Noi credem că tinerii de azi sunt Generația „POT”. Noi credem în Puterea și Optimismul Tinerilor. Dacă eu POT și tu poți, iar impreună putem să formăm o mișcare de tineret care să transforme țara.

Fii alături de noi și contribuie la formarea Generației „POT”. Primul pas începe în Timișoara prin proiectul educațional Generația „POT” care se va desfășura în perioada august 2014-martie 2015. Prin acest proiect transFORMĂM 20 de tineri din Timișoara în lideri care se dezvoltă, învață, cresc și inițiază proiecte care vor face Romania mai bună. Proiectul este înscris în competiția de proiecte de la Țara lui Andrei.

Dacă vrei să fii parte din generația care POATE să facă România mai bună atunci Votează proiectul Dreams for Life. E simplu. Votul tău este foarte important pentru că 40% din punctajul final este dat de voturile de pe site. De aceea te incurajam să votezi proiectul Generația POT. Trebuie să faci doar 3 pași, care durează cam 3 minute.

Pasul 1: Te duci la linkul cu prezentarea proiectului: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-generatia-pot-id-814-cmsid-65

Pasul 2: Daca ai deja un cont, te loghezi, iar dacă nu ai deja îți faci un cont, durează foarte puțin.

Pasul 3: Votezi proiectul Generația POT.

Mai jos sunt obiectivele proiectului nostru, Generația POT.

1. Realizarea unui program de dezvoltare personală și profesională bazat pe educație non-formală pentru 20 de tineri între 18 și 25 de ani din Timișoara.
2. Realizarea unui curs intens de dezvoltare personală de 4 zile pentru cei 20 de tineri, în septembrie 2014.
3. Organizarea a 12 întâlniri educaționale săptămânale a câte 3 ore în care tinerii se dezvoltă personal și proferional, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015.
4. Implementarea a 4 inițiative comunitare realizate de către cei 20 de tineri în perioada noiembrie 2014-ianuarie 2015.
5. Creșterea gradului de autocunoaștere prin identificarea, exersarea și cultivarea diferitelor înclinații a celor 20 de tineri implicați în proiect.
6. Dezvoltarea competențelor antreprenoriale și civice în rândul celor 20 de tineri implicați.
7. Informarea a 100 de tineri din comunitatea Timișoara, în mod direct, și a 1000 de tineri de la nivel național, în mod virtual-online, despre conceptul Generația “POT”, pe perioada proiectului.
8. Realizarea unui spațiu educațional dotat cu 10 elemente de frânghii la joasă înălțime (low ropes) în TImișoara în perioada proiectului.
9. Realizarea unui curriculum educațional non-formal.

Mai multe detalii despre proiect aflii pe pagina de prezentare de pe site-ul Țara lui Andrei.

Dreams for Life, viitorii tineri care vor participa și comunitatea din Timișoara îți mulțumesc pentru Votul tau.

Mesajele sunt inchise.