+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Vrei sa fii voluntar european intr-un Centru pentru minori din Belgia?
bottom

September 6, 2013 | In: , ,

346757Organizatia AFS din Steenokkerzeel (Belgia) conduce un centru pentru minori destinat in exclusivitate copiilor care ajung in Belgia neinsotiti si care pot fi considerati intr-o forma sau alta solicitanti de azil. Toti copii din centru provin din medii sociale si culturale diferite, iar caracteristica comuna este aceea ca ei au ajuns din varii motive neinsotiti aici de catre parinti, iar Belgia poate fi o tara de tranzit pentru ei. Copii raman in acest centru pentru cel putin o luna de zile.

Ce va trebui sa faca un voluntar in acest centru? Voluntarul va avea sarcinile de a se implica atat in activitatile educative cat si in cele recreationale destinate copiilor. De asemenea se va ocupa si de activitati care tin de organizarea interna a centrului, ajutor la pregatirea meselor, la aranjarea camerelor in care sunt cazati minorii si sa devina asistentul unui lucrator social din centru pentru a-l ajuta in munca sa.

Proiectul incepe in data de 4 februarie 2014 si dureaza 6 luni. Daca doriti sa aplicati pentru acest stagiu va rugam sa o faceti cat mai repede la adresa evs@studentplus.ro. 

Si nu uitati pentru testimoniale ale voluntarilor nostri in lume accesatihttps://www.voluntar-timisoara.ro/voluntari/ iar pentru ajutor la aplicatii https://www.voluntar-timisoara.ro/cum-sa-devin-voluntar-evs/

Mult succes!!

Mesajele sunt inchise.