+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Vrei sa fii voluntar in Irlanda?
bottom

February 22, 2011 | In: ,

Bantry & Dunmanway SCP organizatie din Irlanda cauta 4 voluntari pe o perioada long-term 10 luni (30.08.2011-30.05.2012). Pentru acest proiect se va aplica pana la inceputul lui martie.

Principalele teme ale proiectului sunt: educatie pentru integrarea minoritatilor culturale si educatie prin sport si activitati in aer liber. Principala activitate va fi combaterea dezavantajului educational.  Majoritatea activitatilor se vor desfasoara in scoala, ajutand elevii sa invete, dar si sa fie integrati din punct de vedere social.

Voluntarul trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, dar si sa aiba abilitatea de a sprijini copiii si tinerii. Voluntarul va trebui sa lucreze in echipa, si sa colaboreze cu “staff-ul” si profesori. El mai trebuie sa aiba initiativa, sa fie flexibil si fie entuziasmat in cea ce priveste proiectul.  Varsta este importanta. Acesta trebuie sa aiba 20 sau peste 20 de ani, deoarece este nevoie de multa maturitate pentru a putea lucra cu copiii/tineri dificili.  O ultima cerinta este ca voluntarul sa fie dispus sa traiasca intr-o zona rurala izolata. Un avantaj poate fi interesul pentru sport, muzica sau invatarea limbilor straine.

Numarul de referinta (EI ref) al organizatiei  din Irlanda, este 2010-IE-11, si il gasiti in baza de date  a organizatiilor acreditate SEV din Europa http://ec.europa.eu/youth/evs. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe adresa office@voluntar-timisoara.ro sau office@studentplus.ro

Mesajele sunt inchise.