+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
Vrei sa fii voluntar la Fundatia Pentru Voi?
bottom

June 5, 2013 | In: , ,

 

 

Fundatia „Pentru Voicauta voluntari pentru desfasurarea de activitati terapeutice si artistice împreuna cu tinerii si adultii cu dizabilitati intelectuale care frecventeaza cele trei centre de zi ale Fundatiei situate în zona Freidorf a Timisoarei.

Se doreste desfasurarea unor activitati artistice precum dans, teatru, pictura, desen, modelaj, muzica s.a. Asadar, cautam voluntari entuziasti, fie absolventi de facultati de profil, cu abilitati artistice si pregatire în domeniu, fie pur si simplu persoane pasionate de arta, care pot dedica semenilor lor cu dizabilitati intelectuale o ora pe saptamâna pentru activitati terapeutice, artistice, recreative.

Atelierele se vor organiza o data pe saptamâna, în timpul programului centrelor de zi, în intervalul 10-12 sau 13-15, iar voluntarii vor beneficia de îndrumarea specialistilor nostri.

Materialele necesare sunt puse la dispozitie de „Pentru Voi”. Multumim organizatiei Music as Therapy International din Marea Britanie care sustine în ultimii ani activitatile muzicale ale beneficiarilor nostri prin donatii de instrumente muzicale.

Rugam persoanele interesate sa ne contacteze la email voluntar@pentruvoi.ro sau telefon 0356 456 071, 0256 228 062. Persoana de contact este Alina Sima.

 

 

Mesajele sunt inchise.