+ Voluntar pe internet
Twitter icon

Voluntar pe twitter

Facebook icon

Pasi de urmat
Formular de intentie
CV model europass
Scrisoare de motivatie
top
“Youth Life Journalism”, proiect SEV in Grecia
bottom

September 4, 2012 | In: , ,

HAI (Hellenic Association of Informatics), Grecia, cauta 2 voluntari  (intre 18-25 ani) pentru un stagiu SEV care va incepe in 05 februarie 2012.  Proiectul va dura 6 luni.

Se recomanda ca voluntarii sa fie:  – interesati de lucrul cu tinerii,  –  sa stie sa lucreze cu aparatura video si digitala,   – deschisi la nou,  – flexibili,  – comunicativi, -prietenosi

Activitati propuse pentru voluntari:

Principala activitate a voluntarilor va fi sa realizeze mici interviuri si reportaje despre viata de voluntar.  De asemenea interviurile si/sau reportajele se pot referi si la posibilitatile pe care un ONG sau programe de tineret al UE ofera tinerilor.

O alta activitate va fi prezentarea proiectului Tineret in Actiune,  tinerilor intre 18-25 ani.

Numarul de referinta al proiectului este 2011-GR-12 si il gasesti in baza de date al organizatiilor acreditate SEV http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=34000328809

Daca esti interesat/a de proiect te rog sa ne scrii pe adresa evs@studentplus.ro si noi iti vom trimite formularul tipizat pe care trebuie sa il completezi.  Impreuna cu acest formular va trebui sa ne trimiti un CV europass in limba engleza!

 

Mesajele sunt inchise.